Gezellige omgeving

Gelegen aan het kanaal en de jachthaven, dicht bij lokale horeca, winkels en ontspanning heeft de Klipper zijn bewoners menige troeven te bieden. Met een Finse piste en prachtige fiets – en wandelroutes voor de deur, is er voor ieder wat wils. Bovendien wordt de site verkeersarm, wat niet alleen de onverstoorbare sfeer maar ook de algemene veiligheid ten goede komt.

Maar hoewel het in de nabije omgeving onmiskenbaar heerlijk vertoeven is, stelen de woningen van de Klipper zelf écht de show. Ontworpen met een weldadige en luxueuze levensstijl in gedachten, baden deze doorzonappartementen in natuurlijk licht. Grote, zonovergoten terrassen aan beide kanten en een hoogwaardige afwerking maken dit premium woonproject compleet.

Weldadige luxe & licht

De kers op de taart zijn de duurzame technieken waardoor deze woningen de BEN-norm met een energiepeil onder 20 halen. Naast een optimaal comfort levert dit ook aanzienlijke financiële voordelen. Ten slotte wordt er in de kelder een afgescheiden gemeenschappelijke ruimte voor afvalcontainers en fietsen voorzien, naast ruime individuele opslagkelders en -parkeerplaatsen.

Waarom wonen in De Klipper?

Rustig gelegen met magnifiek
uitzicht op het water

Verkeersarme site en
belevingsplein

Vlakbij haven voor
plezierboten

Op wandelafstand van werkgelegenheid, horeca & cultuur

Tal van recreatiemogelijkheden
en fietsroutenetwerk

Luxueuze doorzonappartementen uit hoogwaardige materialen

Aangenaam en energiezuinig wonen volgens de BEN-principes

Ligging met beleving

De Klipper geniet de uitzonderlijke locatie van een voormalige scheepswerf, en ademt dus als vanzelf een charme uit die je nergens elders kunt creëren. Deze atmosfeer laat zich nòg meer voelen nu deze omgevormd werd tot jachthaven.

Met een belevingsplein in de maak en plannen voor een verkeersarme omgeving, is de site een plaats om werkelijk te genieten. De komst van hotspot en hippe brasserie Bar Batoo trekt deze lijn ook op culinair vlak naadloos door. Dankzij deze en ook toekomstige ontwikkelingen, wordt deze zone een toplocatie in Noord-Limburg.